030 22 71 937

Spring op de kennistrein – hij vertrekt zo

Onze fans ontvangen onze nieuwste blogs het eerst.

De-meest-gestelde-vragen-over-neuromarketing-usability-onderzoek-small.jpg

EEG Usability eye tracking

Wat hebben IKEA, ING en Heineken met elkaar gemeen?

Ja, het zijn inderdaad alle drie grote merken die wereldwijd vertegenwoordigd zijn. En wist u bijvoorbeeld ook al dat deze drie merken ook allemaal in de top 20 van beste werkgevers in 2017 staan? Maar, ik doel hier op een derde, belangrijke overeenkomst. Alle drie deze merken maken namelijk gebruik van neuromarketing. En met succes.

Neu-ro-mar-ke-ting. Krantenartikel hier, radio item daar. Je hebt er vast weleens van gehoord. Met neuromarketing duik je in het brein van jouw consument. Keuzegedrag wordt bestudeerd om de hobbels op weg naar aankoop te lokaliseren. Deze breindata biedt jou hele precieze inzichten waarmee je gelijk de volgende dag aan de slag kunt. 

Lees verder

Wanneer-zet-je-Neuromarketing-Usability-onderzoek-in-heading-small.jpg

EEG Neuromarketing Usability eye tracking

En wanneer toch gewoon die vragenlijst?

Toen Neuromarketing usability onderzoek geboren werd dachten veel mensen hetzelfde: het einde van traditioneel onderzoek is in zicht. Die vragenlijsten de deur uit. Cancel de focusgroepen en stuur de interviewers maar naar huis. Want vanaf nu onderzoeken we door in de hersenen te kijken. Daar ligt immers het echte antwoord. Toch?

Ja en nee.

Lees verder